La 2a Ruta Solidària Down Horta es realitzarà el dissabte 21 d’octubre de 2023 en horari de tarda a partir de les 17:00 h.
Presenta un trajecte circular de 2 km sense dificultat passant per camins de l’Horta. La sortida es farà des de la Granja Pifarré on els participants des de les 16:30 h podran recollir la seva bossa amb una samarreta per les 300 primeres persones inscrites. El recorregut serà per l’Horta de Lleida i tornarà fins a la Granja Pifarré on es faran jocs rurals, animació, berenar popular, recitals de poesia i música.

Aquesta ruta solidària es pot reservar des de la web www.granjapifarre.com, el seu preu és de 10 € i és apta per a tots els públics perquè el recorregut es realitza per camins. La Ruta Solidària Down Horta va néixer amb la intenció d’ocupar un lloc en la programació de caminades saludables per l’Horta de Lleida i així segueix aquest any amb la seva 2a edició. Les samarretes que s’enduran les 300 primeres persones inscrites són una col·laboració amb l’empresa Amrest.

Leave A Comment

two + 19 =