• El concurs ha tingut la participació de més de 80 alumnes de Cicle Superior de Primària i de 1r i 2n Cicle de Secundària. Han participat 8 centres educatius de les comarques de Lleida.
  • En l’acte d’entrega, a la plaça Sant Pere de Lleida, hi va haver una actuació de ball del grup d’Urban Dance de DOWN LLEIDA.

El divendres 10 de juny s’han lliurat els Premis del X Concurs de Redacció Ciutadà XXI a sis alumnes de Primària i d’ESO de diferents instituts de les comarques lleidatanes, en un acte a la seu de l’entitat al Secà de Sant Pere. El concurs, sota el lema “Jo, amb síndrome de Down”, tenia com a objectiu expressar d’una forma positiva com creu l’alumnat que seria el seu dia a dia si hagués nascut amb síndrome de Down i de quina manera creuen que poden contribuir a la inclusió de les persones amb síndrome de Down a la societat.

Txell Martí Piñol, de l’Escola Otogesa, de Maials, i Roger Fontova Solé, de l’Escola Santa Maria, de Castelló de Farfanya, han estat les persones seleccionades que s’han endut el premi entre els participants de Primària. Pel que fa a l’ESO, dins del 1r cicle, han guanyat Asier Mascarilla Guiu, de l’Institut l’Olivera, de la Granadella, i Anna Gasull Pedra, de l’Escola Pia, de Balaguer. En 2n Cicle, Berta Mercè Espada, de l’Escola Pia, de Balaguer, i Laia Fernández Cortés, de l’Escola Vedruna Balaguer, també de la capital de la Noguera, han estat les dues guanyadores de la categoria.

El jurat del concurs ha estat compost pel Sr. Claudi Vidal, Sra. Sandra Castro, Sra. Estefania Rufach, Sra. Montserrat Rué, Sr. Rafael Gimena i Sr. Ramón Conejo. En l’edició d’aquest any les persones guanyadores han rebut obsequis de les empreses 2 Llacs, Magatzems Pifarré i DOWN LLEIDA. En l’acte d’entrega va actuar el grup d’urban dance de l’Associació.

Leave A Comment

fourteen + fourteen =