Des de l’inici del confinament al mes de març, i fins al mes de juliol, hem estat participant en la iniciativa “Les Meves Capacitats Cuinen Avui” de la Fundació Mapfre. Durant aquests mesos un grup de persones de l’Associació han estat cuinant una recepta setmanal seguint les videoreceptes preparades per altres persones amb discapacitat de tota Espanya.

Aquesta proposta va arribar en un moment en que tothom ha passat molt temps a casa, a causa del confinament causat per la pandemia del covid19, i tenia l’objectiu de mantenir-se actius i actives fomentant la seva autonomia i independència. A més ens ha ajudat a demostrar un cop més com les persones amb discapacitat poden tenir moltes capacitats, en aquest cas en l’àmbit culinari.

La Mari Mar de Down Lleida també va tenir l’oportunitat de gravar una de les videoreceptes, i ens va ensenyar com preparar crema de carabassa, que podeu recuperar en el següent video.

Videorecepta crema de carabassa Mari Mar, Down Lleida

A la pàgina web de Fundación Mapfre, en l’apartat del projecte “Junts Ho Podem Fer”, trobareu tota la informació del projecte i també totes les videoreceptes per a que les pugueu preparar sempre que vulgueu. Bon Profit!
https://www.fundacionmapfre.org/fundacion/es_es/programas/programa-social-empleo/juntos-somos-capaces/mis-capacidades-cocinan-hoy/

I aquí us deixem un recull amb alguns dels plats que hem estat preparant. JUNTS HO PODEM FER.

Leave A Comment

7 − four =