L’Associació HOMES I DONES DE PARATGE DE LLEIDA, amb el suport de l’Associació d’AMICS DE LA UNESCO DE LLEIDA van promoure un seguit d’activitats i propostes pel DIA MUNDIAL DE LA POESIA 2021 que es van recollir en un acte celebrat a l’Ateneu Popular de Ponent el mateix dia 21 de Març proppassat i en una publicació, en forma de llibre.

Aquest llibre recull l’aportació voluntària d’un seguit d’autors, tant professionals com amateurs, escolars, persones amb la síndrome de Down… i hi consten tots en igualtat i sense distinció, malgrat els mèrits que qualsevol d’aquestes persones pugui merèixer. 

El divendres 23 d’abril es va presentar aquesta obra a l’Associació Down Lleida atès que es tracta d’un llibre editat especialment a benefici de les persones amb la síndrome de Down i les seves famílies.

Ha participat en l’acte la reconeguda rapsoda menorquina JOANA BAGUR (http://joanabagur.com) aportant, amb el seu accent illenc, una manera intensa de viure la poesia i de celebrar la literatura. També s’han escoltar es lectures d’alguns membres de l’associació i es pot veure l’enregistrament a YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=-SzsUSXycIY)

Ha acompanyat l’acte el Sr. Francesc Forcades, president de l’associació cultural HOMES I DONES DE PARATGE DE LLEIDA, i el Sr. Josep Tort com a president dels AMICS DE LA UNESCO DE LLEIDA, juntament amb els representants de DOWN LLEIDA.

Leave A Comment

one × 4 =