La campanya 2021 de DOWN ESPAÑA per al Dia Mundial de les Persones amb síndrome de Down es titula #QueNadaNosSepare. Amb aquesta campanya es vol posar de manifest la manca d’amistats i oportunitats de socialització amb les que es troben les persones amb síndrome de Down quan arriben a l’adolescència i a l’edat adulta. Una situació sobre la que DOWN ESPAÑA vol fer reflexionar a la societat per a que aquesta realitat canvií.

Per a demostrar que efectivament son més les coses que ens uneixen a les persones amb síndrome de Down que les que ens separen, van realitzar un experiment social… i el resultat és aquest:

I a DOWN LLEIDA també ens hem volgut fer ressó d’aquesta idea tant important, i és per aquest motiu que el grup d’empoderats i empoderades ha elaborat un manifest que podeu llegir aquí. El dilluns 22 de març a les 18h retransmetrem per streaming la lectura del manifest a la Biblioteca Pública de Lleida.

Pots veure aquí el video que s’ha retransmès en directe:

I aquí també la gravació del manifest per part de totes les persones del grup d’empoderats i empoderades que han participat en la seva elaboració:

Leave A Comment

eight + seventeen =