El divendres 18 de novembre es van lliurar els guardons de la XVII edició dels premis Integra XXI de DOWN LLEIDA. Un any més hem volgut premiar a aquelles empreses que creuen en les possibilitats de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Les empreses que han rebut el premi en aquesta XVII edició han estat:

  • ActelGrup
  • MiNova Aliança
  • Produccions Grau Peiró

Un any més l’obra que s’ha entregat a les empreses premiades és una reproducció d’una pintura original de l’artista lleidatana Mercè Humedas. El títol és “Lleida, una altra mirada”. I reflecteix el canvi de mirada que volem en la nostra societat.

El pin d’honor d’aquest any  s’ha entregat a títol pòstum a l’Ann Gyles, una persona molt estimada a l’entitat per la seva vinculació com a voluntària.

Integra XXI és el projecte d’inserció sociolaboral per a persones amb síndrome de Down i d’altres discapacitats intel·lectuals, a l’empresa ordinària de DOWN LLEIDA. Aquest projecte es va iniciar el 2003 i utilitza la metodologia del Treball amb Suport. La integració laboral és un mitjà perquè les persones amb discapacitat aconsegueixin elaborar la seva pròpia identitat i perquè puguin anar construint el seu projecte de futur, madurant integralment com a persones. El treball dona l’oportunitat de participar de manera activa a la societat i constitueix la via d’accés al món de les persones adultes.

Actualment DOWN LLEIDA dona suport a un total de 64 persones en edat laboral amb síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals, de les quals 31 son homes i 33 dones. I compta amb més de 40 empreses col·laboradores.

Leave A Comment

three + 6 =